Babbel

Tänkte att bloggen skulle hålla mig sällskap en stund eftersom jag är rastlös men jag kommer fasen inte på vad jag ska skriva haha. Min kille är i Skåne över helgen och jag är inte van att vara ensam så jag klättrar typ på väggarna. Och det är bara skit på teve. Så vad ska jag göra? Hmm... Drar nog in till stan en sväng lite senare och träffar kompisar... Kanske.. Rätt trött efter igår. Jag och fina Emma var ute och dansade på Mosebacke igår så jag är rätt trött..
Har haft mega kul de två sista helgerna så jag känner mig ganska nöjd med att bara chilla idag egentligen. För två veckor sen var jag på Öland roots! Så jäkla najs :) Kapten röd var den bästa konserten, verkligen mega bra. Förra helgen var jag på klubb Yes där det var spelning som var as grym också!
Nä jag bara babblar nu så jag tror jag lägger ner för stunden. Ha det gott alla, och trevlig helg!

Dansa min docka

Jag börjar verkligen inse att jag blir äldre.. Det är helt galet hur alla dessa 18 åringar totalt tar över världen. Egenföretagare, framgångsrika, ute i svängen, total stylade från topp till tå... Herregud. Jag känner mig gammal. Dags att fint ställa sig längs bak i kön till ute ställena och släppa förbi unga flickor med rosiga kinder av lite för många glas vin på förfesten. Sen röjer dom, regerar dom ställena till stängning medan jag släpar min trötta röv hem vid två. Tiderna förändras må jag säga. När jag var arton funderade jag på om jag ens pallade ta mig till skolan. Efter skolan skulle jag resa runt i världen. Hade absolut inga tankar om att starta företag eller göra reklam för mig själv, blogga och knyta kontakter.
Nu vill jag bara göra en sak klar. Jag har absolut inga negativa saker att säga om dessa unga tjejer. Absolut inte! Det är starkt jobbat och jätte skönt för dom att slippa fundera på vad man ska bli tills man är 25 och hoppa mellan massa jobb. Tummen upp för er alla!
Men jag tycker det är ganska skönt endå att ha fått ta det i min takt. Ägnat de där slappe åren åt att fundera över vem jag är. Utvecklat min insida istället för min image. Jag vet vem jag är. Jag vet vad jag vill och jag är jävligt säker i mig själv. Det känns skönt. Så jag ställer mig gärna i hörnet med min öl och tittar med stora ögon på den nya generationen som dansar sig yra till musik jag inte riktigt förstår. Jag är på väg mot nått nytt...(däremot hade man kunnat ha lite nya fräscha kläder hahahaha)

Things do change <3

Jag tänkte försöka komma igång med skrivandet här igen. Det är trotts allt ganska skoj att skriva, pluss att man kan återvända och läsa om sina tankar vid ett senare skede och inse att saker faktiskt förändras. Det gjorde jag nyss. Jag läste lite gamla inlägg och inser att jag fan mår så mycket bättre idag än jag gjorde för knappt ett år sen. Saker har faktiskt förändrats till det bättre. Hela min livssituation. Det ända jag drar med mig är mitt stundvis negativa tänk och känslor. Jag är lixom lite kvar i självömkan och negativitet.
Det som förändrats är att jag har ett jobb, jag har ett fast jävligt najs boende. Jag kan ta hand om mina hundar och jag är omgiven av mina vänner och min familj. Klart har jag en vän kvar i Hbg som jag saknar, en som jag förlorat men ingenting är perfekt.
Anyway.. det jag ville komma fram till är att det faktiskt gjorde skillnad att läsa mina egna ord som beskrev mina egna känslor. När jag har varit negativ här så har folk försökt att påminna mig om hur mycket bättre saker är nu, men jag har inte riktigt tagit in det. NU förstår jag, NU är jag banne mig några kilo lättare och tänker göra bättre ifrån mig. Jag tänker uppskatta och ta hand om dom som älskar mig och som jag älskar. Jag tänker jobba hårt, leva lite mindre hårt och bara vara.. Skönt det låter, bara vara :)
Men klart saker varit jobbiga, det kan man inte förneka. Det tänker jag inte heller. Det är starkare att visa sig svag ibland än att dumdristigt bita ihop och aldrig be om hjälp. Jag saknar, jag sörjer, jag HATAR att aldrig ha pengar. Jag ångrar.. Men livet är inte svart eller vitt. Det är en grå zon och man kan aldrig gå tillbaka så lika bra att släppa skiten. Varför fylla väskan med gammalt bagage så att den alltid är för full för att fylla med nya erfarenheter? Det förflutna är bara en tid som gått förbi och behöver inte vara något mer än så. Utan någon makt att påverka om du inte låter det.
NU ska jag bli den jag vill vara! Haha låter det inte lite som att jag gått med i en sekt? Have not!
KÄRLEK till min underbart fina familj! Kärlek till dej min älskade fina kille! Puss mina kära vänner som ställt upp nått enormt. BIG up till Fanny, systrarna och Towe! Utan er hade detta inte vart möjligt!!

Trööööööööttsamt!

Fan vad trött jag blir på allt jävla tjaffs! Folk som bråkar, säger åt varandra hur man ska leva sitt eget liv och som vägrar släppa saker. Shit asså.. bara ta det lugnt. Ingen är perfekt, alla gör misstag och har vissa mer eller mindre bra karaktärsdrag. Kan man inte bara acceptera varandra. Säga om man tycker att nån vart kass men sen gå vidare. Jag orkar verkligen inte med folk som verkar vilja vara sura hela tiden. Kan man inte bara vara glad, sänka sina krav på omgivningen lite, vara förlåtande och framförallt fokusera på sitt eget liv istället för andras?

RSS 2.0