Första dygnet i Sthlm

Ja då var jag på plats i huvudstaden igen efter si så där fem år. Det känns helt overkligt. Resan hit var minst sagt omständig. Hade en hel del packning med mig på tåget plus min lilla Dolce som inte är så förtjust i att sitta still så länge. Men vi kom fram med hälsan i behåll i alla fall. Min älskade syster mötte mig på T-centralen och hjälpte mig med mina väskor hem till Fia som jag nu ska bo hos ett tag. Vi hade jätte mys igår. Tittade på film och drack te. Och jag kan lova att det behövdes! Mycket som hänt på sista tiden, plus att jag blivit förkyld med. Så te och slappa var riktigt najs =)
Jag och Dolce börjar väll smått fatta att det är här vi nu ska bo och det känns riktigt skönt förutom att min älskling bor kvar i Helsingborg, och min gulleplutt Tove med. Men förhoppningsvis kommer älsklingen hit snart, och Tove ska jag hälsa på =)
Var på jobbet idag och jag börjar på torsdag. Det ska bli riktigt skönt att börja jobba igen både för att jag verkligen saknat pengar och för att jag måste sysselsätta mig. Känner att jag blitt helt seg i huvudet av att bara dra runt hemma.

Nä nu vänder det! Nu kommer pengarna börja rulla in så jag kan slappna av med det. Det har vart roten till stressen lixom. Och det är härligt att ha mina kära vänner och min familj runt mig igen =) som älskar och stöttar mig oavsett vad, och jag dom! Det finns inte många som är så lyckligt lottad som jag =)


RSS 2.0