Halvdan dag

Heeeej :)

Oj vad muntert det där såg ut då.. haha.. Ja någonting får jag väll göra för att muntra upp mig själv. Jag har haft riktigt tråkigt hittills denna vecka. Känns inte alls bra. Jag sover allt för länge och grubblar på en massa saker. Och trotts att jag sovit i hundra år, är jag endå trött. Jag skulle gissa att det är just för att jag sover bort halva dagen.
Men snart blir det ändring på det. Min kära syster kommer antingen på onsdag eller torsdag. Då ska vi shoppa lite och så måååste jag klippa håret. Buhuu.. men det är så illa tvunget.

Till helgen ska jag även träffa en kompis jag inte träffat på länge.. can´t wait.. och så småningom hoppas jag att jag ska få träffa min fina Sabina :) Trotts planer på att hälsa på varrandra i sommar har det inte blivit av. För mycket jobb, och för min del, för lite pengar.
Kanske blir det utgång på lördag också med Taw. Så snart blir det nog bättre.

Nä nu ska jag ställa mig på min wii balance board (eller hur d stavas) och bränna lite mer fett. Ingenting blir bättre av att tycka synd om sig själv. En väldigt viktig läxa jag fått lära mig.

Tjingeling ;)

Ps: saknar er Sthlm crew :(

Tillbaka i Hbg

Ja då var man tillbaka i Helsingborg. Till min stora lättnad följde älskade Fancy face och hennes pojkvän med hit och jag fick skjuts med dom. Hade en hel del att bära med mig så det var verkligen skönt.

Denna sommar har väll varit rätt vanlig. Inga konstigheter, men det har vart riktigt skönt att spenadera den hemma i Stockholm. Var ju ett tag sen jag var där en hel sommar.

Jag har jobbat på hemtjänsten där jag trivts väldigt bra. Kändes riktigt trist när timmarna började ticka ner den sista kvällen. Dom 10 timmarna kunde inte gått mycket snabbare. Men förhoppningsvis får jag komma tillbaka nästa sommar.
Jag och Fanny har även provat på att paddla kajak. Det var väldigt trevligt trotts träningsvärk nästa, nästa och nästa dag.
Annars har jag nog haft det som de flesta andra som spenderar sommaren hemma i Sverige. Mycket grillning i halvdant väder, badat i inte allt för varmt vatten, varit på ute serveringar, osv.
Vistelsen rundades av med ett rejält födelsedagsfirande i förskott med mina kära vänner.

Åh vad jag kommer att sakna er. Och speciellt min kära familj! Löööv yoooou!

Pictures ;)

Nicklas                               


RSS 2.0