Är det någon som reagerat på den nya Nelly reklamen??

Låg i soffan hos min fina vän Emma igår och glodde lite teve. Kommer ju aldrig någonting bra, men jag är så trött på att leta efter annat att kolla på via internet osv så ibland får det bli teve.
Asså jag blir fan förundrad vilket skit vi matas med! Ju värre läget ser ut i världen, desto mer skit visar media för oss för att fördumma oss, få oss intresserade av vem som pippar vem i nått jävla hus eller vem som förnedras mest på nån tävling. Sänker alkohol skatten, ger fler tillstånd och sänker vår tankeverksamhet genom lösaktigt, patetiskt skit. Vi tackar å tar emot, tittar åt det hållet dom vill så kan dom sköta skiten bakom kulisserna. Aja nu snöade jag in på nått annat.


Iallafall.. till ämnet! Jag har en åkomma, jag analyserar alltid reklamer. Jag kan lixom inte bara skita i det utan jag lyssnar på alla hypnotiska ljud som ska få oss att känna en viss känsla inför det dom visar. Jag tittar på miner, känslor dom vill förmedla typ du kommer må såhär bra av denna tröja, du kommer garanterat på den där killen du alltid velat ha ifall du har den här goda parfymen etc. I klädaffärer pumpas dansmusik som ska skeva ur våra sinnen och ta oss till ett galet köpstadie som vi bittert får ångra sen eftersom vi inte har råd att gå ut å dansa i våra nya kläder.. (snöa bort igen, oops!)
I Nelly reklamen "viskar" en förförisk röst "passion for fashion, I´m addicted I suppose"... Sen visas massa snygga kläder, tjejer, och i och med att hon "erkänner" sitt köpberoende så är det ok. Det är lite coolt på nått vis. Jag tror faktiskt att en hel del unga damer med grova köpmissbruk tröstas av den här reklamen. Tycker att vadå, det är ju ett exclusivt beroende. Jag är eliten, jag är snygg och inte en sunkig missbrukare. Jo, tänk sig för det är du. Och köpmissbruket ökar ständigt i Sverige pga att vi får högre krav på att vara vackra och lyckade. Fattar ni inte? Detta är ju helt sjukt. Hur fan har dom lyckats lura oss till den grad att det är sexigare att vara en sk. shoppoholic än att tänka och utmana deras skitsnack?? A jag skiter iallafall i vad fan Nelly försöker sälja till mig. Jag drar ut i solen med mina trasiga jeans och tittar på folk. Stressade, lurade, smarta, strävande, dekadenta, fina, fula, lyckliga, ledsna. Alla. Jag älskar er!


Håll hårt i pengarna

Det här är mitt motivationsinlägg! Dessa bilder ska få mig att inte handla ett skit mer än jag precis behöver. Inga fester, inga nya kläder, ingen utemat, NADA! Jag ska ska ska till Ozora. Måste spara pengar! Och nästa gång jag sitter och funderar på att ta taxi till stan till nån jävla fest, då surfar jag in här och drömmer mig framåt!
Ozora 2011, vi ses snart!!












April nångång

Jag sa ju det. Igår var bara en dålig dag =) Känns bättre nu. Kändes bättre när jag vaknade. Imorrn är sista jobb dagen för denna vecka, sen blir det förhoppningsvis festligheter. Måste bara bli frisk för huvudet bankar som fan och så är jag helt snurrig typ.
En uppdatering av läget då.. Har bott själv nu i ca 2 å1/2 vecka. Kan inte påstå att jag vant mig. Tänker fortfarande på att jag är själv varje dag. Det känns dock inte lika tungt. Ibland är det ledsamt, ibland konstaterar jag bara faktumet, ensam, ensamhet. (Saknar dej vännen) Jag tror visserligen inte att jag är konstruerad för det här med ensamhet. Det suger kamel. Men ibland är det så. Folk säger till mig att det är viktigt att lära sig vara ensam. Varför är det det? Jag fattar inte riktigt =/ Det viktiga är väll i sånna fall att man ska lära sig att hellre vara ensam än att vara i sällskap där det inte funkar. Men ensam i sig tycker jag bara känns sorgligt på nått sätt. Bla bla blaa...
På fredag blir det Acid syndrome ifall jag mår bättre. Eller det blir det i vilket fall som. Bara trycka i sig nässpray, panodil och hoppas på det bästa =P
Annars ingenting.. Jo, jag har märkt att jag fått en del nya läsare. Det känns jätte kul. Tack så mycket för visat intresse :D
Puss på er alla <3
Last weekend =)

Kassa dagar ger huvudvärk =/

Ibland när jag har en dålig dag så är det svårt att känna att det faktiskt bara är en dålig dag. Jag blandar lixom in hela mitt liv i det som att det är ett dåligt liv.. Fattar ni? Det är svårt att förklara men om jag säger såhär. En dålig dag kan alla ha. Det kan bero på att man är trött (som jag idag), eller lite krasslig (som idag). Det kan vara att vädret är tradigt och påverkar humöret. Vissa kan skaka av sig känslan och tänka att det blir bättre imorrn. Det kan jag också göra ibland, men ganska ofta så har jag svårt för det. Jag känner det som att allt är kasst istället.

Jag mår såhär för livet är så jävla kasst, människor är falska, jag stampar på samma ställe, det regnar ALLTID när jag ska ha uterundan på jobb!!

Sen vaknar jag nästa dag och så har det gått över, för det var just bara en dålig dag.
Men hela den dagen ska jag gå runt och klanka ner på allt som har med min tillvaro att göra. Det är rätt jobbigt, och om jag då agerat på mina negativa tankar och snäst av någon eller skitit i att göra nått jag skulle göra, så blir det svårare att vakna och det har gått över. Det lixom lämnar spår.
Varför måste man då ha dåliga dagar? Är det för att man ska uppskatta när man har bra dagar? Kan det inte räcka med vanliga och bra dagar som kontrast?
Men idag så vet jag varför jag har en dålig dag. Jag är sjukt trött för jag kan inte sova, jag är sjuk, jag är pank och absolut ingen lust att jobba imorrn!
Den här dåliga dagen innebär för mig att jag är sur på dej, lite besviken på dej, ont i magen för jag vet inte hur det ska gå ihop ekonomiskt och sen lite irriterad på nästan alla. Jag vill skrika och hävda mig och strunta i att jobba imorrn.
Det jag SKA göra är att lägga mig nu, mysa med hunden, sluta försöka ha ihjäl er i mina tankar och förhoppningsvis känna mig mer peppad för jobbet imorrn. Kram och godnatt

RSS 2.0