Hultsfreeeeeed :D

Inte lika kul att vara hemma som att vara på Hultsfred, men ganska skönt. Det blir ganska slitigt i längden även om jag detta år måste stoltsera med att jag tagit det lugnare än vanligt. Lördagen var väll ganska.. hmmm... "röjjig", men så var det trotts allt sista dagen :)

Åh vad jag älskar mitt Hultsfred, kan vara därför jag nu spenderat mitt sjätte år i rad där. Syster min är dock snäppet "coolare" och hade sitt åttonde år att skryta med. Jag har iallafall lovat att jag ska vara med henne tills hon firat tio års jubileum, så minst två år till blir det :) Tack och lov!

     

Vi var ett skönt gäng detta år trotts avsaknaden av vår trogne Hultsfredsveteran Carro. Men vi hade med henne på telefon nästan varje dag. Vi åkte dit på tisdagen och det första vi såg var en underbar fotbollsmatch på storbild med några öl i handen. Riktigt gött att Sverige vann så man fick fira med de ca 20 000 festivalbesökarna. Göd stämning, som våra Göteborgsvänner skulle sagt.
Dagarna flöt väll på med allt festival har att erbjuda. Vi såg faktiskt fler konserter än vanligt.

   

Torsdag: Babyshambles!!!!! Åh jag vågade inte hoppas förenns han klev upp på scen. Men han var verkligen där. Kan faktiskt inte ljuga och säga att det var en jätte bra konsert. Kändes som att Pete var lite avslagen, men för mej kommer han undan med det mesta :P
Missade dock när han gick omkring på området. En otäck sanning jag fick reda på dagen efter.. jag började faktiskt tjura lite och var nära att bli osamms med mina kära för att jag blev så sjuuukt irriterad på mig själv.
Efter den konserten var jag helt slut och orkade inte se mer, men de andra såg givetvis Rage, som sägs ha varit grymma!!

     

Fredag: Vi drog in på området ganska tidigt och var där ett bra tag. Vi såg Raised fist som var väldigt bra. Jag brukar inte lyssna allt för mycket på sådan musik, men det var grymt. Satt i öltältet och tittade på den galna publiken och konserten.
Sen blev det Billie The vision and the dancers. Riktigt mysigt. Skön stämning.
Black lips såg vi efter det. Det som var synd var att det var pinsamt lite folk som kollade på dom. Kändes lite jobbigt. Sen återvände vi till öltältet och tittade på Säkert, därifrån. Tittade även en stund på The only ones, men dom var mest otäcka. Tänk Pete som skabbigast, fast typ hundra år äldre. Nä det var ganska creepy faktiskt. Sen har de mage att yttra sig om Pete i tidningen.. men det är en annan historia.
Sista jag såg den kvällen var HIM. Fick även en smäll av någon tjej som förmodligen hade en riktigt dålig dag och tyckte att jag var precis rätt person att ta ut det på. När jag återvände till campet så skrattade jag mest när jag berättade om det.

     

Lördag: Min fina Bina, hennes bror, S och J, kom. Så underbart :)
Dom kom dit helt fräscha så jag kände att jag åtminstone borde kleta på lite mascara haha...
Dom kom till största del dit för att se Linkin Park, men några timmar innan de skulle spela så ställde dom in. En ganska trist överraskning faktiskt. Tyckte synd om dom, men vi hade kul iallafall. Bina fick iallafall se Takida som är ännu ett favvo-band hon har.
Så det jag såg var fotbollen, som inte slutade lika kul som sist. Takida och Håkan. Åh Håkan var så himla bra. Stod ganska långt fram till "sista" låten, men backade och såg extra numren på avstånd. Åh det var sååå bra. Jag, Bina och syster stod där alla tre med tårar i ögonen. Så cheesy man är ibland :P
En stund efter det drog Bina och co hem och jag och några till satt och festa ganska länge :P

       

Kan säga att detta år har varit ett av de bästa. Riktigt nöjd är jag! Får tacka och bocka Rockparty för ännu en underbar festival! Tills vi ses igen.... <3

And I´m off

Snart är det dags att packa väskan. Först till Hultsfred, sen hem till Stockholm!
Vet inte riktigt hur jag känner för att dra till Stockholm och jobba i sommar. Å ena sidan känns det toppen att vara hemma bland riktiga vänner, och familj, å andra sidan känns det tungt att lämna alla, eller de få, jag bryr mig om här i Helsingborg. Men nu ska jag inte tänka på det. Jag har en helg kvar i Helsingborg. Det ska bli party, sen är det som sagt Hultsfred! Hoppas vi får backstage pass... Tack Johan för all hjälp. Du är guld värd :)

Det finns några få jag kommer sakna speciellt mycket, och ni vet vilka ni är!
Visst hade vi det kul igår Taw?

Och Anna, promenad på tisdag efter Hultan.

Puss

Skitsnack

Jag måste verkligen sluta att snacka bredvid mun. Det straffar sig alltid. Speciellt då man har folk omkring sig som man tror man kan sänka garden framför, men så visar det sig att det är raka motsattsen. Jag kan inte vara arg på någon eller skylla ifrån mig. Jag kan bara vara arg på min själv för att jag inte tänker efter innan jag snackar.

Å andra sidan, och kalla mig naiv, så hoppas man ju att man ibland kan komma undan med nån liten kommentar eller uttalande som man kanske ångrar att man sa.
Ibland hoppar en groda ur munnen, och i samma sekund ångrar jag vad jag har sagt, Och som sagt, då hoppas jag att jag har folk omkring mig som kanske också inser att det inte var menat för hela världen...

Det är ofta jag hör folk säga saker som jag inser att de kanske inte menar till hundra procent, eller som var i stundens hetta.. och det har jag överseende med. Har jag det INTE så säger jag det till personen. Då säger jag att jag tycker att personen gått för långt och att jag inte vill höra mer. Inte f-n sitter jag och gör mentala anteckningar och ler, för att sedan snacka vidare om det. Det enda jag begär är att folk säger vad de tycker på en gång!


Sen måste jag be om ursäkt till en kompis. Borde inte ha uttalat mig om någonting jag inte har med att göra. Förmodligen kommer hon inte läsa detta, men om du gör.. så förlåt!



Män och hundar

Jag har tänkt länge på detta ämne, men på sista tiden har jag inte haft någon inspiration att skriva ned det. Jag har haft en hel del att göra, och när jag väl haft tid över har jag mest joggat eller slöat i soffan :)

Nu har jag iallafall vind i segel, så jag tänkte att jag ska blogga om detta... Och detta mina vänner, handlar om män och hundar!

Jag satt i telefon med min kära vän Fancy Face när min lilla vovve helt plötsligt fick för sig att hon, och ja en hon, skulle sätta på en av våra katter, som också är en hon! Det roliga är att jag och Fancy precis satt och snackade om killar och deras tendens att sätta på allt som rör sig.
Och killar, nu vill jag bara säga att jag absolut inte menar er alla, men det är faktiskt en tendens jag ser mer hos killar än tjejer. Sen kan det ha att göra med referensramar....

Eftersom jag flyttat till lilla Hbg från Sthlm utan att känna en enda själ förutom min sambo, så har jag umgåtts mycket med hans kompisar. Och hans vänner är majoritet manliga. Alltså får man höra en hel del kul kill-snack.
En återkommande sak med singlarna är dock inte speciellt charmigt. Det är mycket snack om alla "skabbiga brudar" som dom har sex med.  Då tänker jag bara på likheten mellan min vovve och grabbarna... ser ni ingen skillnad, eller sätter ni på allt som verkar möjligt?
Jag har faktiskt aldrig hört en tjej skryta om "den fula, tjocka snubben jag satte på", Eller.. "han ville ha mej så mycket, så jag satte på honom". Alltså please... om det är såååå illa så kan man väll tacka nej och gå hem och.. ja vad vet jag...

En av mina vänner.... och jag älskar dej, tro inget annat... men han "hade det mysigt" med en tjej på roskilde ett år. Han var inte nöjd med det efteråt. Det fick alla höra. Han hade makalöst kul med att han "satt på en tjej" som han inte alls tyckte var snygg. Min första tanke var hur han ens lyckades få upp den i så fall... Min andra tanke var.. varför gjorde han om det nästa år han träffade henne!? För det gjorde han.

Jag har hört hur många som helst historier som denna.. och jag bara undrar why?
Om dessa brudar är så skabbiga som man får höra, så varför ligga med dom? Och säger inte det mer om den som ligger med dom än om själva tjejen?
Ingen människa är skabbig, alla människor är vackra... men om man nu anser att någon är skabbig, varför ligga med dom? Någonting jag aldrig kommer att förstå. Men det är väll likeheten mellan män (vissa) och hundar, för jag fattar inte heller varför min vovve vill sätta på katten i köket?! Så... ännu en likhet mellan män och hundar. Börjar förstå "ordspråket": män är hundar.

Fotnot: absolut ingen mans-hatare! Bara fundersam. Hoppas jag inte överlever den dag då någon jag känner bra, berättar en historia om när han satte på en en-bent brud för att "han ville veta hur det kändes"... true story!

( Hoppas du är nöjd med inlägget Alma ;) )

Tjing tjing allihop..


RSS 2.0