GLÄDJE!!

Glad glad, solsken och gröna ängar, smil från ena sidan till den andra.. haha hihi hoho!! Osv.. för man får ju inte vara arg, då är man tradig, negativ osv.. Så man ska alltid visa sig från sin bästa sida, låtsas att man är glad för annars är man gnällig! Så nu så är jag glad! Allt har löst sig mirakulöst över natten och ingenting bekommer mig mer.. Spelar väll ingen roll ifall detta är sant, för man ska ju vara positiv! :) :) :) Men samtidigt ärlig inte förställa sig, inte vara falsk. Förvirrande va? Svara alltid "bra" när någon frågar hur du mår, för det är en artighetsfras inte en ärlig fråga!

Öppna ögonen! Vårt samhälle är en illusion!

Lyssna nu riktigt noga, inget bullshit! Försök att ta in detta, för ju tidigare alla fattar detta, desto bättre!
...
...
DET FINNS INGET SOCIALT SKYDDSNÄT!
...
...
Det är bara en illusion. Det är bara någonting våra *piip* till politiker kommer dragandes med för att vagga in oss i en falsk trygghet, hindra oss från att göra revolt! Dom hettsar oss mot varandra genom att skylla statens förfall på medborgarna. Antingen är det alkoholisternas fel, eller knarkarna, eller langarna, eller andra kriminella. Sjukvården belastas av diverse olika personer. Det är allas fel utom staten. Trotts att vi inte har någon makt att forma våra egna liv. Vi måste följa deras regler, vi får inte avvika, som jävla boskap som vallas av staten! Detta är skitsnack!! Riktigt jävla båg! Ingenting i vårt samhälle handlar om medborgarnas rättigheter eller bästa. Det finns inget människovärde, dom bryr sig inte ett skit. Det handlar om att styra oss till förmån av deras egna agenda. Hjälper dom t.ex. en ensamstående mamma med ekonomiskt bistånd så handlar det bara om att det skulle se riktigt illa ut med en hemlös ettåring! Inget annat, tro för ditt liv inte någonting annat!
...
...
Men S är ju så himla bra! Jag mår illa! Titta på ert S! Hur många uteliggare finns det inte? Hur många går fan inte tandlösa för tandvården är för dyr? Osv osv... Och skyddsnät, det är den största rövarhistorien jag har hört. Och ALLA sväljer den med hull och hår. Det är skrattretande!
För det finns inte. Det är bara påhitt för att vi inte ska göra uppror eller stå upp för oss själva. För att staten ska kunna ta av våra pengar bäst fan dom vill och vädja till vår empati för andra människor. Ja för skatten ska ju gå till att bygga upp vårt sk sociala skyddsnät. Det är en trygghet, det är för våran skull. Ellerhur.. troligt
....
....
Jag ska berätta hur det ligger till. För att detta ska gå in till alla som fortfarande tror på vårt jävla S ska få höra hur det verkligen ligger till.
Jag är en student på 23 år. Jag har gått i skolan sen jag var 7 år som alla andra. Mellan studenten och min undersköterskeutbildning gick det ca ett år. Under den tiden arbetade jag och betalade skatt för att fylla på vår fina skyddsnät. Efter min utbildning valde jag att fortsätta plugga så jag började läsa till sjuksköterska på universitet. Jag var sambo med min kille och allt gick bra.
I somras bröt vi upp. Sådant som händer alla människor. Jag fortsatte skolan, skaffade en lägenhet och kämpade på. Nu är det så att mycket har hänt i mitt liv. Saker jag inte vill gå in på, men personliga saker som gjorde att jag halkade efter i skolan. Under vintern har jag bara gått in i väggen och var tvungen att ta ett studieuppehåll. Med det blev jag av med min inkomst. Jag har en timanställning men det är sällan det finns jobb. Jag har sökt minst 20 jobb men inte fått något svar. Jag har sålt allt jag kan sälja, böcker, kläder, you name it. Nu bor jag i min etta utan möbler förutom en bäddsoffa och en teve. Jag har lånat av alla jag kan låna av men nu finns det inget mer. Jag käkar ris med sås till mat, gått ner ca 3 kg på en relativt kort period. Nä så jag kände att jag kanske ska ta och använda mig av vårt fina skyddsnät. Jag gick till socialen, lämnade in alla papper som visar att jag har och har haft 10 kr på kontot sen i December. Jag förklarade allt detta som jag förklarar i bloggen nu. Efter ca en vecka får jag avslag.
Och NEJ NEJ NEJ alla ni som tvivlar. Jag utelämnar ingenting, jag HAR gjort allt vad jag kan, jag är ingen gangster eller soffpotatis. Jag är en vanlig tjej som strävat i mitt liv. Alltid skött mig, inge problem med rättvisan, inga missbruksproblem, aldrig fått kicken från ett arbete. Men just nu, denna ända gång jag ber om hjälp, så får jag avslag! Och så ser det ut!
....
....
Nästa gång någon vill komma dragandes med att alla kan få hjälp, uteliggare får skylla sig själva, missbrukare har satt sig själva i skiten osv, så fuck of! För vad jag har kvar nu som alternativ är kriminell verksamhet eller tigga för min överlevnad!
Och där har ni ert jävla S!!!
....
....

Lördag varje vecka

Lördag denna vecka också ? Vad ska man göra en lördag kväll? Nu är klockan runt åtta på kvällen. Spelat Yatzy och kollat på teve hittills. Pratat med mina systrar med.. Druckit typ 4 koppar te och fått koffein kick. Kollat på en ninja film med massa sprutande blod. Duschat, det gråa i håret har släppt lite så snart tittar nog det blonda fram igen ;) Käkat köttfärslimpa, smarrigt :)
Men nu då ? Min kära ligger och vilar, huvudvärk. Jag är inte trött, klockan är ju bara åtta for fuck sake (stavas det så?) FB har jag redan loggat in på tio ggr, inget nytt som hänt. Jag har en bra bok jag kanske borde läsa? Nja jag tror inte jag kommer kunna fokusera så mycket på att läsa, känns som att världen utanför rullar för snabbt, det är ju trotts allt Lördag! Dagen då allt händer, eller? Antingen så passerar denna kväll förbi obemärkt. En Lördag av många som bara glöms bort, eller så blir den ganska minnesvärd. I värsta fall ligger jag hemma imorrn med huvudvärk och missbrukar Timbuktus låt "The båtten is nådd"! (Tack Jason för denna underbara låt man kan svettas bort bakfyllan och ångest till). Men det var ju ett tag sen man var tvungen att ta till den faktiskt ;)
Nä nu dånar Mustasch i mina öron, härligt. Jag tror jag ska göra lite Tjejsaker nu när jag har Yasse-tid. Nagellack, hudkräm, noppa ögonbryn, lyssna på bra musik och bara vara..!
Trevlig helg önskar jag med en hysterisk bild från Sthlm :)

Passande, förutom två undantag!

They light their pumpkins up now 
They put their costumes on 
Parade through the pouring rain 
October's passing by 
A marathon of skeletons 
Nobody here knows my name 
I wear no silvercoat or devilhorn
On this night when they say dead become alive
Oh I
I've got no party to go to 
Got no friends in this town 
I've got no party to go to 
Just roaming round and round 
I'd settle for anyone 
Who'd make me not go through this night unseen 
I've got no party to go to 
Got no friends in this town 

I don't know what I'm doing here 
I'm just putting my life on hold 
And I don't know 
Where the hell I got the idea 
That I'd be better off alone 

Oh well here I am impersonating someone 
Who is very loved and deeply cared about 
Oh I've 

Got no party to go to 
Got no friends in this town 
I've got no party to go to 
Just roaming round and round 
I'd settle for anyone 
Who'd say they'd dance the night away with me 
I've got no party to go to 
Got no friends in this town
I've got no party to go to 
Got no friends in this town 
I've got no party to go to 
Just roaming round and round 
I'd settle for anyone 
Who'd make me not go through this night unseen 
I've got no party to go to 
Got no friends in this town
Marit Bergman - No party

Lyssnat igenom gamla "playlists" å hitta denna!

For 27 years I’ve been trying to believe and confide in
Different people I’ve found.
Some of them got closer than others
And someone wouldn’t even bother and then you came around
I didn’t really know what to call you, you didn’t know me at all
But I was happy to explain.
I never really knew how to move you
So I tried to intrude through the little holes in your veins
And I saw you
But that’s not an invitation
That’s all I get
If this is communication
I disconnect
I’ve seen you, I know you
But I don’t know
How to connect, so I disconnect
You always seem to know where to find me and I’m still here behind you
In the corner of your eye.
I’ll never really learn how to love you
But I know that I love you through the hole in the sky.
Where I see you
And that’s not an invitation
That’s all I get
If this is communication
I disconnect
I’ve seen you, I know you
But I don’t know
How to connect, so I disconnect
Well this is an invitation
It’s not a threat
If you want communication
That’s what you get
I’m talking and talking
But I don’t know
How to connect
And I hold a record for being patient
With your kind of hesitation
I need you, you want me
But I don’t know
How to connect, so I disconnect
I disconnect.


RSS 2.0