=)

Det finns bara så sjukt mycket saker att störa sig på just nu.. Har typ tusen passivt aggressiva inlägg i huvudet. Började skriva på ett nyss men så blev jag så irriterad att pulsen ökade och fingrarna hann inte med att skriva orden i mitt huvud. Så då insåg jag att det inte är värt det. Idag har jag haft en riktigt bra dag egentligen utan anledning. Jobbet gick bra, ätit jätte god mat och snart är det helg. Varför förstöra denna känsla för att hetsa på bloggen? Nä jag skiter nog i det. Jag ska nog bara softa i soffan istället och se fram emot imorrn och hoppas på att ha en lika bra dag. Allt annat kan vänta.. It´s all good :)
Kärlek till min kära familj (fina mamma bjöd på lunch idag) och alla mina fantastiska vänner!


Födelsedag

I helgen firade jag och Daniel födelsedag. Han fyller den 12te och jag 16de så vi slog ihop det och grillade. Det var jätte trevligt, trotts att allt planerades i sista sekund. Jag jobbade hela veckan innan så jag hann varken ringa nån eller planera, men det gick ju bra iallafall. Tur att mina vänner vet vilken oorganiserad person jag är så dom ringde och frågade om planerna haha. Jag har sån tur som har så fina vänner och familj som gjorde även denna födelsedag till något speciellt :)
Nu börjar denna sommar verkligen lida mot sitt slut känns det som. Inga mer direkta planer och vädret börjar likna höst. Det gör inte så mycket, jag gillar hösten med =)

Osammanhängande babbel!

När man jobbar mycket så orkar man inte göra så mycket annat så därför har det blivit en massa inlägg här istället. Twittrar t.o.m. lite igen (twitter.com/hugsyn). Men nu ska jag försöka komma på vad jag ska skriva om. Igår låg jag och tänkte på gamla minnen, minnen jag är rädd att glömma för jag hade nästan redan gjort det. Hur ska man minnas allt då? Kanske ska scrap booka även fast det känns ganska lamt. Då behöver man inte vara orolig för att glömma det man vill minnas och så kan man släppa det så det finns plats att minnas annat.. Hmm lita struligt förklarat kanske.. Jaja
Det var egentligen inget jag tänkt att skriva om..
Jag såg SATC2 häromdagen.. Var bara tvungen att se den eftersom jag följt serien och såg förra filmen. Som jag misstänkte så var den inte speciellt bra. Det enda som jag fastnade för var Carries livskris. Hon börjar ju dilla med Big om att dom aldrig gör nått och att dom redan blitt ett gammalt gift par. Det sjuka är att jag kände igen mig i det. Skillnaden är väll att hon hade 40års kris och jag 20års kris haha!
Nä men jag fattar känslan precis. Vi är unga (inte jag och Carrie då, utan jag å min kille), tiden går snabbt! När jag tänker tillbaka på min 20års tid vill jag minnas att jag gjorde det mesta av den. Var ute, träffade folk, reste, sov för lite, m.m. Inte fan vill jag tänka tillbaka på mina glansdagar som sittandes i soffan med chips och en film. Va fan är det om?! Snart sitter jag där, 40 år, rynkig, hängpattar, MASSA ansvar, bäst före datumet utgått för lääänge sen (för nej, jag anser INTE att 40 är det nya 20!). DÅ är det dags att skaffa en bättre teve, ladda upp med fredagsmys och dra sig tillbaka. Inte nu, inte redan!
Ja, jag känner mig stressad, det gör jag, för denna tid kommer aldrig tillbaka.
Nu kanske jag drar till med en fördom, förlåt, men enligt min erfarenhet så är det ofta killarna som ser till att detta händer. Så fort dom haffat tjejen så slutar dom att gå ut och festa. Klagar om tjejen ska ut och festa. Som att allt det handlade om innan var att skaffa en tjej att sitta i soffan med. Tjejer å andra sidan vill gärna fortsätta sitt liv MED sin kille. Gå ut tillsammans, hitta på saker. Fast det kanske är åt bägge hållen beroende på vilken person man är. Behöver inte vara manligt och kvinnligt... Skit samma, nu babblar jag bara. Ska nog dricka en kopp kaffe och ta en cigg. Fundera över nått skoj att hitta på ;) Kraaaaaaaaaam
Bild från Öland :)

Sjuk och lite negativ..

Idag känns saker ganska tungt. Jag orkar inte ens försöka tänka positivt. Kanske är det för att jag är sjuk och har vart i över en vecka, kanske nått annat, vad vet jag. Vissa dagar är man ju bara lite negativ och nere. Jag orkar verkligen inte jobba denna vecka. Jag har sånt cp schema, jag vet att jag kommer vara helt slut. Men skit samma. Alla jobbar ju för brödfödan.
Mitt problem just idag är att försöka hitta det som är värt nått i vardagen. Jag orkar inte slösa bort fem av sju dagar i veckan på att leva för helgen. Bara se timmar försvinna i väntan på ledighet. Jag önskar att jag kunde uppskatta alla dagar. Orkar inte slösa mitt liv på att vänta, för om man ska vara ärlig så är helgen inte heller så himla speciell.
En vanlig helg för mig: Gå på systemet, laga mat, dricka det du handlat på systemet, fundera på vart du ska ut, ringa polare, fixa till sig utan att bli speciellt nöjd, sätta sig på något ställe, dricka där med, träffar kanske nån man känner som man inte vill träffa, letar efter någon man VILL träffa utan att hitta dom, dansar kanske, snackar om massa skit, lyssnar på andras skit snack, skrattar, går vidare, går hem, sover, vaknar bakis och med för lite pengar. Tänker på gårdagen, ler, gör samma sak nästa dag om man orkar. Sliten på söndagen, jobb nästa dag....
En helt godkänd helg, absolut, men att slösa fem dagar på att göra just detta i en eller två dagar. Jag är för fan snart 25 år.. Jag kan det där nu.

RSS 2.0