Uppdatering från Sthlm

Nä om man skulle uppdatera bloggen lite. Jag har inte så mycket att berätta, men inte mycket annat att göra heller. Just nu sitter jag hos min svägerska och väntar på att hon ska komma hem med hunden. En något mer uppfostrad jycke än vår kära Dolce. Dock har Dolce varit på "botcamp Fia" och fått lite pli. Ni som vet hur damp hon i vanliga fall är kommer inte att tro era öron (eller kanske ögon i detta fall) när jag säger att Fia lyckats klippa hennes klor utan lugnande. Det är sånt jag och Fia gör. Långpromenader med hundarna i skogen och vid hundbadet, käkar och kollar på film alldelles för sent så att jag är trött varenda dag på jobb :S
Igår badade jag och min syster på kallhällsbadet. Det blåste som f-n och vattnet såg näst intill skrämmande ut, men vi hade gett oss f-n på att vi skulle bada så det var bara att hoppa i. Det var faktiskt förvånandsvärt skönt. Det är ju en sjö (mälaren) så det värms ju upp lite snabbare än havet i Hbg.

Vad har jag annars gjort? Hängt lite på stan, umgåtts med mamma, suttit i parken.. ja lite sånt.

Det roligaste hittills var när min kära Nicklas kom och hälsade på. Han var här en vecka och åkte tillbaka till Hbg för ca en vecka sen. Vi var i stan, träffade hans kompis Jens, träffade annat folk, tog cp nattbussen hem och tappade en mobil med ett viktigt bokningsnummer på. Men det fixade sig. Allt löser sig.. det brukar göra det. På ett eller annat vis.
Vi hade en trevlig och mysig vecka, men det var trist att vinka av honom på kallhälls station och bege sig till jobbet.

Jobbet går bra. Mina gamlingar tycker om mig och jag gillar de flesta :P
Personalen är också trevlig! Roligt att jobba med min syster också :)

Ja det finns inte så mycket mer att berätta. Inte just nu iallafall..
Jag hoppas att alla har en helt underbar sommar :)

Sthlm är inte sååå spännande just nu

Tradigaste fredagen på riktigt länge måste jag säga..

Allt bara går fel. Först är det tidsbrist, sen är det typ ingenting att göra på jobbet vilket resulterar i att dagen känns oändligt lång.. Skulle kunnat grilla och bada istället.. Det ända som går genom mitt huvud är lön lön lön för mödan haha...
Ganska go lön också om jag får vara så fräck och skryta ;)

Nä men sen har man haft planer som grusats pga att jag bor så sket långt från stan att resan kommer ta längre tid än nöjet typ.. om ingen går vidare så att säga. Men sen har man sitt lilla monster hemma som måste passas, så gå vidare är det heller inte tal om. Så min fredag kommer gå ut på mer dö-tid på jobb, hem och tråka medan alla andra roar sig. Kanske kolla på någonting kasst på tv och sen sova.

Fint väder är det också :(

Hoppas ni andra har en något mer spännande kväll att se fram emot! ;)

RSS 2.0