All we need is love :)

Vill ha: en digitalkamera så jag kan ta kort på den begynnande våren. Högre lön. Vill vara ledig i helgen men endå bli betald. Vill ha massa pengar så jag kan resa. Vill kunna äta vadsomhelst närsomhelst och fortfarande vara smal. Vill ha en alldeles egen trea nära stan, eller ett radhus, med billig eller ingen hyra. Vill ha Kingston och älskling i samma stad. Vill vara av med alla mina skulder så att pengarna jag tjänar stannar i min ficka eller gynnar mig överhuvudtaget. Jag vill att våren ska komma på riktigt och inte att det ska snöa I MITTEN AV APRIL.

MEN! Är glad över: Att ha ett arbete jag trivs med. Vänner som är underbara alla gånger (tack). Att ha en bror, en syster, en mamma, och styvsyrrorna Ana och Fia som är dom bästa! Glädjs över mina fina hundar och att åtminstone en av dom är med mig här i Stockholm. Att vi fått några soliga dagar som varit underbara. Att jag är frisk. Att mamma är frisk. Att den övriga familjen och mina vänner är friska. Att jag är vuxen. Att jag är stark. Blir varm i kroppen av kärlek! Allt det andra kommer sen :)

Trevlig helg allihopa, och tack ni alla som förgyller mitt liv. Jag älskar er!



"A true friend overlookes your failures and tolerates your success" -Doug Larson

"The only rock I know that stays steady, the only institution I know that works is the family." - Lee Iacocca



Tid för eftertanke :P

Allting är bara så otroligt okomplicerat just nu! Härligt :) Det var ett tag sen jag kände mig glad helt utan anledning egentligen. Känns skönt, enkelt, befriande. Och ingenting ska få förstöra det. JAG ska inte förstöra det.
Jobbet går bra, bo med Fius går suveränt, Dolce beter sig (nästan :P) och solen börjar titta fram mellan molnen. Kan inte bli mycket bättre.
Men det som lyft en enorm börda från mina axlar är ett glädje besked! Jag är gravid...


HAHA nä absolut inte, bara skoja, men visst lät det nästan så? Nä ungar och jag är ingen bra kombo...

Nej men en viss oro har hängt över mig. I julas så fick min mamma en konstig knöl på käken, alla trodde det var något allvarligt. Hon tog en biopsi på den och väntan har varit fruktansvärd. Älskar min mamma över allt annat (som de flesta såklart gör). I början av förra veckan kom svaret. Det var en överansträngd käkmuskel som ställt till det. Puuuh, asså jag har nog aldrig andas ut så mycket luft. Jag trodde jag skulle svimma.. Efter det kan nog ingenting stressa upp mig mer. Jag stressar i och för sig inte upp mig så mycket i vilket fall som.. Pallar inte riktigt göra småsaker till en "big deal" så att säga..

Ja så i helgen bär det av till mitt andra hem Hbg för att hämta upp lite mer saker till Sthlm. Saknar mina kläder och skor, speciellt nu när det börjar bli vår. Fast vågar jag tro det egentligen, det snöade fasen igår, helt wierd ju!=/

Blir väll lite mys i solen med min fina fina älskling, tjejsnack med min underbara Tove och förhoppningsvis en liten vända på "the place to be, The tivoli!!!"
På söndagen ska jag ner till Kalmar med prylar, sen samåker jag och syrran tillbaka till Sthlm med flyttlasset.. tycker vi har vart ganska smarta som fått ihopa det så :)

Annars händer väll ingenting egentligen. Jobbar på, jobbar med Dolces jävla beteende och försöker att bara samla ihopa mig igen efter en jävligt stressig och jobbig period. Det går bra. Nä om man ska platta håret kanske så man slipper det imorrn innan jobb.. Börjar sju got damn it!

RSS 2.0