Kändis spekulationer

Jag undrar hur Pete ska fira sin jul i år? Undrar med vem och vart och vad han ska göra? Jag undrar vad han har för sig överhuvudtaget denna december månad. Jag undrar för att jag annars brukar veta. Eller tror mig bruka veta fakta om hans liv tack vare de tillförlitliga källor som säljer sin story och sina bilder till skvallertidningarna för dyra pengar. Gud vad dum jag kände mig en gång när jag, som Pete älskare, inte ens visste vilken stad han var ifrån eller vilket år han var född när jag fick de frågorna. (Vill dock understryka att jag nu vet) Däremot trodde jag mig veta andledningen till varför han och Carl splittrades, att han inte borde vara tillsammans med Kate för att hon inte var bra för honom osv.  Jag hade ju trotts allt fått veta en massa fakta i hänt extra eller liknande. Sen finns det ju så mycket att hitta om honom på internet också. Men iallafall, då började jag tänka att, hmm.. undra om skvaller tidningarna vet när han är född då, eller vart han växte upp. Så då gjorde jag så först att jag tog reda på det från en källa som inte har fel. Sen kollade jag flera källor och fick samma svar (detta var ett bra tag sen), iallafall... sen började jag kolla i olika skvallertidningar för att kolla om dom visste. Jag hittade ingen artikel där man angav Pete´s ålder förutom i en intervju med någon självutsedd framtidsvetare, att han skulle joina Janis Joplin och co i team 27 eller vad dom kallas. Alltså dessa rockstjärnor som ingen av dom blivit äldre än 27. Dit trodde detta geni att Pete skulle höra till och alltså inte leva ett år till. Då hade han iallafall rätt fakta om att Pete vid den tidpunkten var 26. Han är nu 28 så tyvärr herr Guru, bättre lycka nästa gång.

Iallafall... det jag dock upptäckte var att Brad Pitt gick tillbaka i tiden eller åldrades väldigt snabbt. Han var nämligen ibland 38, ibland 37, ibland 40 osv, och detta var alltså samma tidning. Inte samma nr, men samma tidning. Så då började jag fundera över deras vattentäta källor. Jag vet, och alla vet, att det som skrivs inte alltid är sant, att dom vinklar faktan lite som dom vill osv, men ingen rök utan eld eller? Jag tror inte heller att det kan komma rök utan eld, men jag tror däremot att skvallerblaskorna kan starta elden. Hah.. sug på den.
Därför undrar jag vad Pete ska göra i jul. Jag skulle gärna vilja veta eftersom lite onödig fakta får det att kännas som man är lite nära, nästan bekanta. Men jag kommer nog inte få reda på det om jag inte träffar honom personligen eftersom jag slutat läsa skvallerblaskor! Jag försöker även få andra att sluta läsa sådant. Det är faktiskt bara skit, en verklighetsflykt, frosseri i andras privatliv. Jag tyckte att det var okey för några år sen, men ärligt nu, det har f-n gått för långt!! Kolla hur man förföljer stackars Brittan, hänger ut henne och ser till att även om hon tar sig ur detta kommer hon inte ur det med hedern i behåll pga av alla dessa bilder och skit snack! Stackars Amy! Om den energi man lägger på att avslöja henne med att göra någonting tokigt, gick till att hjälpa henne, så skulle hon kanske må bättre. Iallafall inte sämre. Och stackars Pete.. detta har pågått i flera år. Jag har t.o.m läst en persons önskan om att han ska OD:a och dö.. fy f-n, nä nu får det vara nog! Visst man kan inte undgå att se löpsedlarna, men man bhöver inte köpa tidningen. Utan våra pengar säljs inga tidningar, om inga tidningar säljs finns ingen marknad.. ja ni vet förloppet...
Mitt tips är att alla dessa skvaller sugna människor istället kan läsa typ national geographic och bli lite bildade istället för fördummade och hatiska, (tror verkligen inte att alla som läser skvaller är dumma, men man blir inte smartare av det) eller spara pengarna till julklappar.
Försök att frossa i julmat i jul istället för i folks liv. Prova att inte läsa i en månad, det är svårt, men beroende är ju så illa, eller är det inte så?
Förlåt i förväg om någon kommer ta illa vid sig! Hoppas alla får en underbar jul.

image2


RSS 2.0