Klar äntligen

Jag är klaaaaar!! Så jäkla gott! Nöjd är jag..
Denna helg kan passera som vanligt fast utan dåligt samvete!

Kanske lite mys.. :P

Ett hårt liv sätter sina spår ;P

Nä om man skulle ta och lägga av ett tag och ladda batterierna igen.

Denna helg har vart helt galen. Skulle ju åkt till Prag med söta N i helgen, men vi missade flyget. Det vart strömavbrott på natten, så vår väckarklocka blev nollställd. Har aldrig hänt innan, och jag kan nästan lova att det aldrig kommer hända igen. Asså vad är oddsen?!
Så.. eftersom detta hände så gick jag in för att ha askul iallafall..
Det blev detektivbyrån på Tivoli på tosdagen. Jätte mys. Riktigt bra skiva köpte Nicklas också.. så den kan jag rekomendera. Innan det så shoppade vi lite i Köpenhamn. Blev ytterligare ett par nya skor, och en klänning.

På fredagen så satt vi hemma och spelade tv-spel. Slutade med att jag var vaken hela natten. Jäkligt onödigt, men ganska skoj iallafall. Var ganska sliten på lördagen, men då skulle vi på fest.
Lyckades dock rycka upp mej. Tror det är alla festivaler man vart på som härdat en.
Festen var lyckad, och sen blev det tivoli igen, och efterfest som inte slutade förenns två på söndagen. På dagen :P

Så man kan säga att jag inte mår toppen idag, men det är iallafall bättre än igår.
Tror iofs att så fort denna känsla är glömd så kommer man gå på det igen.. Det är trotts allt konsert på tivoli igen denna vecka. Sweeeet!



Raggning ur MIN utseendefixerade synvinkel

Observera att jag bara babblar nu.. Kan vara lite okänslig, men jag är trött och tankspridd...


Kollade på färjan i måndags. Brukar kolla på det, och ibland är det roligare än andra gånger. I måndags iallafall, så var det, vet inte om jag skulle kalla det roligt, men iallafall underhållande. Det var nämligen en kurs som hölls på båten. Det var en raggningskurs som några killar har gjort ett företag av, och som andra killar anmäler sig till då..
Har kommit en massa sånt i anslutning till Neil Strauss bok "The game". Alla verkar nappa på idén.
I vilket fall som.. jag tror att det kan vara en bra idé. Grabbar är verkligen tafatta ibland, och nästan lika ofta jäkligt slemmiga. (Säkert tjejer med, men jag har ingen erfarenhet av det)
Men det jag tycker är så himmla, vad ska man säga..., förvånande, är vad killar verkar tro fungerar. Alltså dom måste ju ha byggt sin verksamhet på någonting som fungerar, men jag fattar verkligen inte hur det skulle göra det? Hålla på och fåna sig med lekar, dissar och konstiga samtalsämnen. Det känns bara neurotiskt och nervöst tycker jag. Sen tycker jag det är ganska respektlöst att hålla på att dissa folk för egen vinning. Snälla tjejer, säg att ni inte faller för det.
Om någon snubbe t.ex. skulle komma fram och säga något i form med "du verkar intressant.. kanske", så hade jag antingen bara skrattat eller fått han att känna sig ungefär lika stor som ett knappnålshuvud. Jag tror inte det är en bra idé alls att knäcka någons ego.. för faktum är ju att killarna jagar tjejerna, så varför skulle man vilja vända på steken och jaga dom för en dryg kommentar? För precis på samma sätt som "coacherna" menar att det finns fler tjejer, så finns det fler killar, och tjejer har faktiskt oftast övertaget. Anser jag iallafall.. sen behöver man inte hålla med.

Jag tycker att ett gäng tjejer borde starta en egen kurs för killarna. Det är ju trotts allt tjejer som ska falla för skiten.
Men syftet med dessa kurser är oftast i grund och botten, att killar ska våga sig fram. Att inte känna någon press att prata om yberseriösa saker eller ha värsta raggningsreplikerna i skjortärmen. Och det tycker jag är bra.

Det jag skulle tipsa killar om är att satsa på tjejer i sin egen liga, vara lite realistiska för dom flesta är antingen alldeles för självkritiska eller har hybris.
Självförtroende gör allt... så länge det inte går till överdrift och man blir dryg.
Och till motsatts till det många av dessa "raggningsexperter" säger, så ge fan upp om det inte fungerar direkt. Jag tror det tar typ två sekunder att skapa sig en uppfattning om man är intresserad eller inte. Sen tycker jag man ska gå vidare. Om en tjej har sett en kille bli avvisad av typ fem andra, så nappar förmodligen inte hon heller.

Aja skit samma. Vad vet jag egentligen. Är inte ute i raggningssvängen iallafall.. så jag avfärdar ju alla försök. Kanske hade det fungerat om man var singel, men jag har väldigt svårt att tro det. Dock är man ju såklart mer angelägen när man är singel, så man kanske nappar på skumma snubbar.
Men nu ska jag vara riktigt taskig... Väldigt många fler är utseendefixerade än vad dom medger. Jag LOVAR att det är så.
Så om man anstränger sig med det.. då blir inte själva raggningen så svår.



För övrigt är min helvetesvecka snart slut! Alla prov avklarade och Prag imorrn!

Tjingeling ;) 



Underbart att det finns helgnöjen ;)

Tack kära vänner för i lördags. Var jätte skoj! Det behövdes också, för denna vecka kommer vara fullspäckad med plugg. På torsdag ska jag dock till Prag, men jag kommer behöva plugga en del även där. Kanske inte det ultimata när man reser bort, men vad ska man göra.

Sen är det heller inte så lång tid kvar tills jag åker hem till Sthlm över julen, så det var underbart att vi kunde samlas och ha en riktigt tjejfest innan jag drar!
Synd bara att Bina inte var med :( Saknar dej Binus ju!

Nä nu ska jag väll plugga lite till...

By the way, I´m freakin fabulous!

Jag sätter in lite bilder när jag orkar tror jag.. känns som ett projekt just nu bara..

Pöss


RSS 2.0