Trevlig valborg..

..eller nått...

Händer ju ingenting i denna staden, och även om det skulle göra det finns det ingen att hitta på nått med. Alla ska antingen göra annat eller ingenting. Sjukt tråkigt! Jag kanske är extra negg just nu för jag är lite hungrig, men man känner sig faktiskt lite deprimerad när man verkligen inte har en enda person att hitta på nått med på valborgsmässoafton.
Skönt när jag drar till Stockholm där livet rör sig och där folk är på att hitta på saker också. Bara några veckor kvar, sen drar jag... så skönt! Ska f-n inte ens kolla i backspegeln..

Rastlös

Jag är så sjukt uttråkad just nu. Har försökt att plugga och det gick en liten stund, men nu har jag tröttnat. Vad ska jag då göra? Funderar på att rita lite kanske, men jag har inga roliga pennor. Hmm..
S gick precis ner till stan för att äta med en kompis och min kära sambo spelar teve spel. Kul att titta, men är man rastlös vill man göra nått mer, jag vet inte, kreativt...
Har ju min berättelse att skriva på, men har inte riktigt fantasi nog. Man skulle ha nån form av lista med tips på aktivitet när man är uttråkad.
Pratade med S om att jag vill att helgen ska komma, men jag blev snabbt nedtagen på jorden igen när hon påminde mig om att vi har tusentals saker att göra och att dagarna snarare skulle vara längre. Ahaaa!! Där kom jag på det. Nu vet jag varför jag är uttråkad. Jag brukar aldrig vakna så tidigt som jag gjorde idag, därför har min dag varit ovanligt lång. Och med tidigt menar jag inte direkt tidigt, vaknade vid 9 för att tvätta haha...

Aja jag har en timme att sysselsätta mig innan T kommer. Vi ska kolla på Ugly Betty och Desperate housewives. Det blir skoj, precis som förr i tiden, right T?
Jag tror nog det blir rita iallafall.. borde kanske äta nått, men jag orkar verkligen inte laga mat.. hmm...

Föresten, varför torkar handkräm aldrig in?!  All annan lotion torkar ju in men aldrig handkräm. Kan sitta år och dar och gnida händerna.. Stört irreterande.



Jaha.. nu har det varit helg igen!

Ska snart till biblioteket och plugga, men jag har ungefär en halvtimme att göra nada, så då bloggar jag lite om helgen.

Fredagen gjorde vi ingenting speciellt. Jag hade pluggat hela natten innan, så jag var helt slut. Men det tog jag igen på lördagen.
N och hans syster + en kompis, skulle till Helsingör och mysa. Jag skulle egentligen hjälpa min S att flytt städa lite, men hon lät mej slippa :P så jag följde med dom istället. Det var jätte fint väder så vi satte oss på en uteservering och drack lite och snacka. Det var hur mysigt som helst. Sist jag var i Danmark var på Roskilde (och Roskilde vill jag helst glömma.. haha). På kvällen var jag hos T som hade ett litet party, sen följde jag med ut. Blev tivoli som vanligt :P Hela kvällen var trevlig, men jag kanske inte är hundra procent nöjd med min insatts... Finns alltid saker man kan göra annorlunda.


Nästa helg kommer E hem från Norge. Ska bli jätte skoj, men sen tror jag det blir en paus från festandet. Kan vara skönt. Iallafall tills Hultsfred...


Jag är en sån "sucker" för "bad boys"

Nu är det Mickey Avalon som gäller. Givetvis på en tredje plats efter Pete och Julian Casablancas (Casablancas kan man kanske inte kalla bad boy längre, men han är en grym musiker, galet het och mitt först objekt för mitt groupie hjärta). Jag vet inte vad det är som gör det egentligen.. Jag blir bara kär i alla "halv sunkiga rockstjärnor". För den delen är jag lite små kär i karaktären "Jeremy Darling" i Dirty Sexy Money. Även han, ett sunk. Hmm.. ta mej med en nypa salt, när jag säger kär, menar jag inte KÄR kär, som i min sötis, men man skulle kunna jämföra mej med Beatles fansen på deras tid. Dom som stod och grät framför scenen (varför berättar jag detta egentligen.. haha). Aaaanyways.. nu ska ni få se en bild av den härliga heta Mickey Avalon! Enjoy ;)

image67


Sen var det en annan sak! Jag tittade på Factory Girl i veckan (även idag för S ville se den och jag kan gärna se den flera gånger). Kom och tänka på en sak. Den handlar ju om Andy Warhols "it girl" Edith Sedgwick. Hon var tydligen värsta trendsättaren och glamour girl, i mitten - slutet av 60talet. Jag hade faktiskt aldrig hört talas om henne. Däremot tycker jag att hon är skrämmande lik Twiggy, eller snarare vise versa. Vad jag har hört så kallas Twiggy värsta trendsättaren med en ny look och så.. Hur ny den var kan ni få bedömma.. jag kanske har fel? Let me know.

image69  image71
Edith Sedgwick                                                       Twiggy





Tempel

image66

Från S födelsedag, Tempel

Helgen

Det är alltid trevligt med hemma fester, och denna helg hade jag turen att bli bjuden på en alldelles underbar sådan! Min syster, C och A hade inflyttningsfest i helgen, kombinerat med ett tidigt födelsedagsfirande för A, skulle jag vilja påstå. Det var massor av folk och det bjöds på mat (och alkohol mot kvällen när alla konsumerat sin egen). Det var nästan bara nytt folk för mej, så det var ju kul. A är nästan lika gammal som mig, så för en gångs skull var det folk i min ålder på festen. Eftersom jag mest umgås med min stora syster och min sambos kompisar, så brukar alla vara äldre än mig. Jag beter mig verkligen min ålder, haha, så ibland kan man känna sig lite barnslig :P
Nä men det var verkligen jätte skoj!

På lördagen var vi lite slitna, men tog oss iallafall hem till Hbg. Var ju tvugna att hämta hunden om inte annat. På kvällen blev vi bjudna hem till R där vi spelade lite teve spel och trummor. Jag kan ju faktiskt erkänna att inget av det var min starka sida. By the way.. dagen innan hade vi all-sång. Kan alla människor spela gitarr utom jag!?
Efter lite spelande osv drog vi till tivoli (en natt klubb) där vi träffade några kompisar. Det var trevligt. Hela helgen var trevlig så det känns bra. Nu är det kraft tag i skolan som gäller!

Det kan ta mej f-n inte vara sant!!

                                     Åh Pete! Kunde detta ha varit en sämre tajming än nu?  

Tyvärr har jag läst att Pete ska sitta i fängelse i 14 veckor f.r.o.m. igår eller idag. Måste han sitta av hela straffet innebär det givetvis att han inte hinner komma ut innan Hultsfred! Är det inte det ena så är det det andra. Så jäkla tröttsamt :( Kan ju faktiskt påstå att hela festival idén känns ganska meningslös nu. Alla de andra band jag tänkt att se har jag redan sett, så jag kan egentligen vara utan, men biljetten är som sagt redan köpt.

Jag bara hoppas att han inte behöver sitta av hela tiden så att dom kommer iallafall, annars kan jag iofs sitta på min fällstol hela dagarna och hoppas att solen tittar fram (förutom när jag följer med S på Linkin park).

En sak som jag tycker är ganska så konstigt är att det inte står någonstans att han skulle missa en festival i Sverige. Det står att han eventuellt missar Glastonbury den 26 Juni, men inget om Sverige.
Jag och min optimist vän J, mejlade Babyshambles booking agent för ett tag sen med en fråga.. Vi snackade om det i anslutning "to the gig in mid june at Hultsfred Sweden". Svaret vi fick efter ca 5 min var "What gig?"
Han hade alltså ingen aning om vad vi snackade om. Ingenstans förutom på Rockpartys hemsida finns några tecken på att en Sverige spelning är planerad. Jag tycker bara det är konstigt.

Jag blir ledsen om han inte kommer, jag är ledsen för att han behöver sitta inne. Man kanske borde tycka att han förtjänar det men det är inte upp till mej att dömma honom. Vill bara ha en spelning. Suck =(




image65

Festligt firande!

Nu har man återhämtad sig från helgens bravader såpass att jag kan dela med mig :)

Som sagt så firades då S födelsedag med pompa och ståt! Det började med en fördrink hemma hos hennes mamma och mammas man. Efter det åkte vi in till stan och Tempel där middagen skulle hållas. Allt var mycket tjusigt och krockade lite med min "rocka tude" (tack syster för uttrycket) men jag vande mig ganska snabbt vid den fina servicen ;)
Tempel är även en nattklubb, så vi stannade kvar där även efter middagen. Några gick hem efter maten av olika anledningar, det var trötthet, en bakisdam och en mindreåriga. Vi som stannade kvar hade iallafall jätte skoj :)
Det dracks drinkar och dansades en del, trotts att det inte var "min musik", "men alla som inte dansar är våldtäktsmän" så jag var ju tvungen :P
Vid halv två tiden anslöt sig även min sötaste. Han gick förståss direkt till black jack bordet och skrapade ihop 900kr, två gånger! Så söt som han är så bjöd han givetvis på shots och öl/cider, tack :)
Vi stannade till stängning kl fem, så jag var, ganska förståeligt, rätt trasig dagen efter. Men det var så värt det, för vi hade en superkväll ;)

Tack för en super kväll, och tack S mamma för maten, så gulligt! Och N för shots och öl. (Låter som värsta snyltaren, haha, men min plånbok mår inte heller bra efter denna helg, Rocka-tuden vet inga gränser när det gäller att spendera vid baren.. hahah) 

      

...

Idag mår man som man förtjänar! Men så kul vi hade det igår :)

Till Bina!

Är det en vanlig dag, är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är Binas födelsedag, hurra hurra hurra!!

Tusen grattis på födelsedagen! Ikväll ska vi röja!
Även min kära Fancy Face fyller år idag, så grattis till henne med ;)

Nu är det bara att passa på att umgås innan sommaren. Jag ska nämligen vara utan, inte bara min kära sambo, utan även min trogne vän S :( Om en helg känns mycket, hur kommer då en hel sommar kännas? Blää och bu.. Men när vi kommer tillbaka har vi förhoppningsvis lite insamlade pengar så vi kan hitta på något riktigt spexit! Och så har vi ju Hultsfred innan vi skiljs åt. Jag längtar!


                          image56

Tankar om tatueringar

Så då var det fredag kväll. Brukar vara en skön känsla, men inte denna fredag eftersom jag är sjuk. Jag brukar inte vara sjuk, jag hatar att vara sjuk. Och som inte det var nog, så ska jag spendera min fredags kväll själv! Min kära N ska iväg med sin familj och se Johan Glans (tror han hette det), och skratta sig hesa på skåne humor. Detta har varit bestämmt hur länge som helst, men eftersom lilla jag är sjuk, så kan jag inte hitta på nått med nån annan heller. Jaja.. stackars mig.

På natten brukar jag ligga och tänka på alla möjliga konstiga saker så att jag inte kan sova. Denna natt låg jag och irreterade mig på LA Ink. Kat Von D,s svar på Miami Ink. Jag har följt Miami Ink som en besatt innan LA tog över. Jag äääälskar tatueringar. Sen var dom ett skönt gäng och fick en massa skumma kunder. En fråga! Är det bara jag, eller reagerar fler på att typ alla gör "memorial tattoos"? Och om dom inte gör det, så måste dom ha värsta historian bakom tatueringen. Typ ingen som bara glider in och säger "jag tycker detta motivet rock ass, och jag vill ha en cool tatuering".  Jag kan absolut förstå att man vill hedra minnet av någon man förlorat, men att skriva "Big daddys girl" och ett par vingar, känns bara lite, förlåt för ordvalet, men efterblivet. Och så är det galet många som sätter minnes tatueringar (nästan alltid för papporna) låååångt ned i ljumsken. Min pappa hade verkligen föredragit att få sitta på armen eller nått och inte inanför trosan. Och hur känner man som kille/tjej när man ska ha mysigt och hittar ett "pappa" innanför brallan? Ne jag tycker det är skumt.

Iallafall.. för att återgå till LA ink som jag stör mig på....
Jag älskar Kat´s tatueringar, hon är grym och smooking hot! Men shit vilken störig personlighet hon har. Hon är värsta mesen ju. För det första höll jag på att sätta min söndagspizza i halsen när jag såg hennes nya look. Om det var en tjej jag trodde skulle stå emot size zero trenden så hade det vart Kat, men nej. Från att ha varit en helt normal tjej, som verkade trivas, har hon gått till en Kat minus halva. Good for U absolut, men hon verkade verkligen trivas i hennes dåvarande storlek, tog t.o.m lättklädda bilder. Känns lite skumt att hon gick ner så pass lagom i tid till sin show. Sen tycker jag hon gnäller något så fruktansvärt. Det är nästan olidligt att se. Hon började redan med det på Miami Ink. Och hennes jäkla Pixie. Vad gör hon för nytta på La ink? Ingen!
Så det är därför jag stör mej på LA ink, men jag kan inte sluta titta, för då och då kommer någon in och vill ha en gryyyym tatuering, och då fixar dom det. Så jäkla häftigt. Jag hoppas jag kan ta Kat för den hon är och inte sitta och störa mig. För som sagt, hon är grym!

Mitt tatueringsmotto: Stora ytor, stora tatueringar. Små ytor, små.. nä föressten, jag föredrar stora tatueringar punkt. (På mej då.. har sett en del fina små på kompisar) Och kör bara, man behöver inte ha världens bästa förklaring till sin tatuering. Det behöver inte vara mer än bara en tatuering!

Ciao!!

image52       image53


Solen tittar fram och får mig att längta

Som vanligt så har jag en massa saker jag borde prioritera framför att blogga, men som den svaga karaktär jag är, så gör jag alltid det roliga före mina "måsten". På något vis brukar jag endå få allt gjort, så det kanske funkar för mej ;) ... Haha vad man kan dra till med för att att slippa öppna skolboken.

Nej mina kära blogg läsare, nu händer en del... Brukar rulla på lite snabbare när sommaren närmar sig, right?

För det första kan jag meddela att Hultan biljetten är införskaffad =D. Min stackars plånbok ekar tomt och skriker efter näring, men det är så värt det! A small price to pay för att se min fina Pete och hans Babyshambles och alla andra band som spelar. Detta år (som blir det sjätte i rad) ska vi även ha med oss en gröngöling till Småland... S, alltid kul med nytt folk på min enkla fest ;P
Allt jag behöver för att må som bäst är en bra bandare, en skön stol, en ljummen i handen och ett tätt tält. D kärlek!

image49 C på Hultan 07

Nästa event jag ska berätta om är examens festen! (För er som inte känner mig.. jag talar alltså inte om studenten.. är ganska mycket äldre än så, 22) Planerna för tillfället ser ut som att vi ska tura först, och sen gå ut. I sthlm har jag tre jäntor i startgroparna, redo att ge sig av till det något sydligare Hbg :)

I sommar ska jag och min kära syster jobba på Hemtjänsten i Kallhäll, sthlm. Det ska bli trist att lämna min sötis, men kul att åter spendera en sommar på stigar och stränder man känner igen. och med min kära familj! Kallhäll is the shit =P

image50 K-häll

Så då kommer vi tillbaka till kärnan, det som ska göra allt detta möjligt, och det är ju givetvis att jag pluggar så jag ens går ut skolan. Men inte ikväll, för det kommer en massa bra på teve och så har jag lite ont i halsen ;P
Vilken slacker jag låter som, men faktum är faktiskt att jag har övervägande MVG i betyg, så jag fixar ju detta, men ibland är det skönt att bara släppa kontrollen och dricka en god kopp te framför teven. Bara ikväll...

image51

RSS 2.0