ZzzZzz

Söndag eftermiddag. Måttligt trött efter helgens festligheter. Finaste storesyster hade inflyttningsfest i fredags. Det var mycket trevligt. En salig blandning av folk men alla gick ihop utan problem. Åkte väll därifrån närmre fem på morgonen. Sov över hos Fanny och Sean och på Lördagen gick jag, Fanny och Therese till strand en stund. Men vi alla var fortfarande trötta efter fredagen så det blev inte långvarigt. Nu sitter jag och söndagsglor på teve och väntar på att Daniel ska komma hem. Skönt att bara slappa i soffan ikväll.

Tumblr

Hej hej hej!
Jag har skaffat tumblr.. Lättare att blogga från och lite roligare. Jag heter ahaok.tumblr.com dära. Kolla in det =) Ciao!

Helsingborg min sköna!

=)=)=)
Så känner jag efter min hemresa till Hbg förra helgen! Jag hade det jätte trevligt! Åh vad jag insåg att den staden är underbar, återigen! Jag hade nästan glömt vad Helsingborg har att erbjuda en stackars utsliten Sthlm:are. Jag var där sist för sex månader sen (sen jag flytta hem) och tyckte det var dags att återse sitt gamla hem och mina gamla vänner.. för faaan vad gamla vi blitt =) Hahaha!!
Jag flög ner på fredagen och på kvällen gick jag och kära Tove ut och festa. Tove jobbar på The Tivoli så det var VIP behandling de luxe haha. Nä men det var skoj förutom för alla 18åringar som lekte "Kungarna av Tylösand" (för övrigt jobbar ju en "Tylösandare" på the tivoli). Pallrade hem våra trötta rövar vid två. Somna i soffan hos Toves föräldrar som små grisar.
På lördagen jobbade Snove så jag fick följa med henne på jobb på Tivoli. Käka middag och satt å barhängde. Träffade as-najs folk =) Blev en riktigt fin kväll! Hem å däcka hos Toves föräldrar. Denna gång hittade jag sängen, Tove tog soffan.
Söndag: Middag med Toves föräldrar, Sin nombre, chips och läsk =)
Måndag: Drog till Malmö och kollade in Toves nya lägenhet. Drack öl på Sapla och sen film.
Hon och Johan har nämligen flyttat ihop =) <3
Tisdag: Shoppa i Malmö. Slösa FÖR mycket pengar. Tillbaka till Hbg. Vi bestämde oss för en sista öl-kväll. Blev en riktigt riktigt najs kväll trotts att det bara var tisdag!
Jag kom hem rätt trött i Onsdags men jag var kry på jobb dagen efter. Huvudsaken!

RSS 2.0