En vanlig dag

Klockan är strax efter tio på kvällen. Precis kommit hem från jobb. Ska snart upp och jobba igen. Börjar 7 imorgon bitti. Är inte det minsta trött dock. Undrar om jag kommer kunna sova inatt, hmm.

Igår natt så kunde jag inte heller sova pga att jag var helt hypad på att Daniel skulle komma upp med Kingston imorrn, men det verkar ju inte bli av trotts allt. Alltid är det nått. Han hade fått beviljat flyttbidrag som skulle ha kommit idag, men till min inte så stora förvåning så kom inga pengar. Surprise!
Måste säga att jag blev väldigt besviken trotts att jag inte är ett dugg förvånad. Men visst, jag hade ju byggt upp en hel del förväntningar och gjort planer för helgen osv. Nu skiter jag i detta. Han kommer när han kommer helt enkelt. Då blir det kanske en glad överraskning sen istället för besvikelse.

Annars har det varit en bra dag. Fina Emma kom hit till Kallhäll med hennes vovve Philli så tog vi en promenad. Dolce dampade sig, men det är ju ingenting ovanligt.. Hundarna badade lite och vi snackade skit. Mycket trevligt :)

Snart blir det flytt igen. Vare sig Daniel kommer eller inte så måste jag och Dollan flytta ifrån Fia snart eftersom Dolce ska börja löpa och hennes vovve Linus inte är kastrerad. Då blir det flytt hem till Fanny i Sollentuna/Danderyd. Det ska bli skönt att komma bort från Kallhäll lite eftersom jag jobbar här och har vuxit upp här. Kan vara najs att se lite annat haha :)

Annars rullar det på som vanligt. Jobb, häng med Fanny, promenader med hundarna och lite party då och då ;) Längtar tills vattnet blitt varmt så man kan bada. Me löööv to bada!

God natt!

=)

Jag är så överlycklig att solen skiner och har gjort nu i några dagar :) Men det som gör mig lyckligast just nu är att min fina kille kommer till Stockholm i helgen :) Jippie! Saknar..

Men först jobba lite till...

Riktigt förbannad!!

Jag kan säga en sak.. Det är tur att det är vår väder idag för annars hade jag fasen smällt av! Så sannslöst trött jag blir på vissa personer. Jag vet inte om jag får lov att skriva ut och smuttskasta på en öppen blogg så jag aktar mig för det..

Gs hyresvärd är en jävla idiot! Hatar den där kärringen av hela mitt hjärta. G är ett litet skit företag eller vad man kallar det som hyr ut lägenheter. Fastighetsförening va? (Öööhhh) Lilla skit G håller till i de finare delarna av Helsingborg och är riktigt fula. Dom utnyttjar och diskriminerar folk till höger och vänster, och värdelösa hyresgästföreningen kan heller inte göra ett skit åt saken. Va fan va jag med i den för undrar jag såhär i efterhand. Har frågat dom om två saker och dom har inte gjort nått någon av gångerna.

Jag hyrde en lägenhet i andra hand av G för ca ett år sen. Kontraktet var på ett halvår och kontraktsinnehavaren sa upp sitt kontrakt vilket innebar att min lägenhet sattes ut för intresseanmälningar. Jag ringde först och frågade om jag hade någon slags förtur på lägenheten eftersom jag redan bodde där och hade skött mina räkningar, inte fått klagomål osv, men då sa kära S (chefen där) att nej dom hade inget sånt system. Ok sa jag och gjorde istället en intresseanmälan på lägenheten. På ca en månad hör jag ingenting. Det börjar ringa i min telefon istället med en rad av människor som ska ha visning. Detta visste jag ingenting om! Men visst, jag visade lägenheten. Fortfarande inget från G om min anmälan. Inte ens en bekräftelse att den kommit fram.
Efter att ha visat lägenheten till, ja vad kan de va, 6 pers så ringer jag upp till G och frågar hur det går med min anmälan. S säger att den kommit fram men att den inte är prioriterad eftersom dom inte överlåter förstahands kontrakt. Då säger jag att det inte är det jag frågar om. Kontraktet är uppsagt och jag undrar om min ansökan blir behandlad som alla andras. S förklarar då till mig att jag har blivit BORTPRIORITERAD ur kön eftersom jag redan bor där. Hur snevridet är inte det? Jag frågar henne rakt ut: "Så jag kan alltså inte få en lägenhet för att jag redan bor där?" S: "Nej, inte den lägenheten". Jag: "Så du menar alltså att jag ska bli utkastad på gatan för att jag redan bor här?" S: "Ja, i stort sett."
Och så blev fallet. Jag fick flytta, fick min ansökan bortkastad med förklaringen, du bor redan där.
Jag ringde hyresgästföreningen som sa att dom inte kunde göra nått, men tyckte det var förkastligt. Tack!

Nästa sak med G var en försenad hyra. Jag mejlade S och förklarade att jag var sen med hyran eftersom jag blitt av med jobbet. Jag sa att pengarna skulle komma inom tio dagar och bad om förståelse i kris tider. S reaktion på det var att skicka ett inkasso krav till första hands kontrakts ägaren utan att ens svara mig på mitt mejl eller ge mej dom tio dagarna. Riktigt hyggligt bemötande där.

Så nu tre månader efter att jag flyttat därifrån tänkte jag att jag äntligen är klar med skiten, men NEJ!
På en fondvägg hade jag gjort två små rispor av en tejp på tapeten. Jag och hon som hade kontraktet kom överenns om att vi skulle dela på kostnaden för en ny tapet på fondväggen. Idag får jag reda på att hela rummet blivit omtapetserat och räkningen går på 5400kr! Jag kan ju meddela er kära läsare att det inte var ett skit fel på väggarna, inte ens knapphål. Och hela lägenheten var 35kvadrat så fatta hur dyrt detta är. Men klart cp G passar på. Asså jag fattar inte hur dom kan bete sig som sådana svin. Jag kan också tillägga att S undvek att prata med mig tills jag till slut uppgav ett annat namn i tele. Då var hon helt plötsligt inte på semester längre.
Jag har aldrig haft några problem eller ens träffat S, men hon har haft denna inställning från början.

Tjejen som till slut fick lägeneheten var student i samma ålder som jag, men samma inkomst, fast jag hade även ett extra jobb. Ingen av mina grannar har klagat.. Vad tror ni? Jag kan helt enkelt inte fatta vad hennes jävla problem är.

Å andra sidan skiter jag i vilket. Jag har lägenhet i en stad som räknas, STOCKHOLM! Så S kan ta sina små skit lägenheter i de finare delarna av sin småstad och köra upp i röven! Om det får henne att känna sig viktig att hålla på och blåsa folk och bete sig som ett as så kanske hon har det värre än jag. Jag hoppas iallafall det. Jag hoppas att hon råkar ut för riktigt olycka i livet, smärta som bara tilltar för varje dag tills den dagen hon dör! Kärringjävel!

Detta hände ju för ett tag sen och jag hade släppt det, men nu när detta kom idag så bara sköljde allt över mig igen... Och jag har fan inte råd med 5400kr heller för att dom passar på att rusta upp en helt klart godkänd lägenhet och sen mjölka oss på pengar. What to do but gnälla så det är det jag gör....

RSS 2.0