Babbel

Hamnade på Tivoli igår iallafall.. Tänkte bara softa egentligen, men jag är inte svårövertalad ;)
Så fort min kära Taw föreslog en utekväll hade jag ena foten utanför dörren hehe.. Men det var ju bra för vi hade jätte trevligt. Innan det så var jag och N hos hans syster och familj och kollade schlagern. En trevlig lördag helt enkelt. Nästa vecka väntar galet tenta plugg så då blir det väldigt lugnt. Fredagen kommer nog skrälla en del dock.. Pengar på Onsdag och första tentan avklarad.. Det måste ju firas ;P


Vad är det för skit?!?!

Gaaaaahhhhhhhhhh!!!

Jag vaknade på rätt sida denna morgon och det var ju jätte bra, för annars så hade jag nog gått i taket! Som vanligt så satte jag på radion när jag gjorde min frukost och det första jag hör på P3 är ett snack om att mupparna i MUF har invändningar om en kurs om Marxism.. Jag ska inte säga för mycket för jag blev förbannad och stängde av radion, men vad är det för jävla trams? Varför ska man inte ha rätt att lära sig om vad som helst? Jag tänker varken risa eller rosa kommunismen, men kunskap är aldrig fel enligt mig. Och hur mycket annan kunskap ska vi då stryka? Ska vi få lära om nazism, kaptalism och annan skit men inte Marxism?
Jag anser att förbjuden kunskap, och att förbjuda kunskap, är farligt! Kunskapen försvinner ju inte från jordens yta bara för att man stryker en kurs på högskolan.. den förflyttas till gatan där folk lär varrandra med tveksamma fakta. Ett förbjud mot kunskap kan också göra den mer lockande och folk kommer flera gånger att lära sig fel... Ja egentligen behöver jag väll inte komma med argument, jag hoppas att dom flesta inser att det är ett steg tillbaka och hjärntvätt att hindra människor från att utbildas, oberoende av ämne!

Efter att ha andats ut och svurit lite åt ägghjärnorna (ja jag är anti moderat!) så sätter jag på datan och går in på aftonbladet. Det första jag läser där är en rubrik som säger att Moderaterna vill ha en hårdare invandrarpolitik! Hah!! Jävla moderater.. Men jag måste säga att det känns aningen obehagligt att ett parti som just nu bestämmer, har denna ambition. Jag struntar totalt i SD´s stinkande politik, men när Moderaterna tar över den så knyter det sig lite i magen. Jag hoppas att alla nya moderater har fått testa på detta nu och kan återgå till en normal politik till nästa val..

Det känns som att allt går åt fel håll.. tillbaka i tiden nästan. Man ska förbjuda kunskap, man ska utvisa och avvisa människor som söker skydd i vårt land, och man ska avlyssna befolkningen. Vad kommer härnäst? Ska vi anamma fler gammla metoder för att styra folket i landet? Nä det är förjävligt helt enkelt!

Nä nu orkar jag inte ens vara upprörd längre.. Jag måste till skolan och skriva ett arbete om omvårdnadsteorier! Det känns mer lockande än att läsa om massa idioti!

So long!! Puss

Välkommen tillbaka Yasmine :)

Utan att veta om det egentligen, så har jag varit i en svacka nu ett tag. Det finns massor av bra anledningar till det och det är ganska givet, men jag har tvärvägrat att inse att jag kanske ska ta ett eller tre steg tillbaka. Jag kör på gås stilen.. att allt rinner av mig. Riktigt så är det ju inte. Önskar att det vore så iofs. Men iallafall... Insåg att jag måste acceptera att jag inte är så tuff som jag tror. Det var ganska skönt, för då kan man ju börja nånstanns. Så nu är jag på god väg mot att bli mig själv igen.. och jag ser fram emot det :) Dom som känner mig brukar säga att jag är tolerant, glad (blir nästan aldrig sur i onödan), okomplicerad och annat.. Men jag har varit raka motsattsen på sista tiden. Nä det ska som sagt bli skönt att bli mig igen!

Allt detta låter säkert jätte flummigt för dom som inte känner mig.. hehe =P

Ikväll blir det festligheter :) Jippie!!
By the way.. Lalehs nya skiva är grymt bra!! Har helt fastnat på låten Mysteries. Sover t.o.m med Ipoden hehe


RSS 2.0