Uppdatering sthlm

Halloj!!

Sitter på jobb och har inget att göra på si sådär en timme.. dryyyyyygt! Tiden går så mycket snabbare när man har mycket att göra. Men man ska inte klaga.. d kunde vart värre..
Inte så mycket som hänt här egentligen. Firat lite jul, käkat för mycket, festat lite för mycket med kanske.. :S
Börjar bli drygt nu.. Funderar på att åka tillbaka till Hbg lite tidigare än det var tänkt från början. Snart börjar alla jobba igen och så, så då finns det inte så mycket att göra här...
Nyår ska firas i Hagsätra med storesyster, plastsyster och vänner till oss, men mestadels Anas vänner. Kan ju bli trevligt.. Ska ta det ganska lugnt tror jag. Men vi får se hur det blir.

Jaja.. ska väll jobba vidare snart..

Bajj!

Bye bye birdie!

Imorrn åker jag till Sthlm över julen och nyår! Det känns bitterljuvt. Har lite separationsångest, men samtidigt ska det bli kul att träffa mina vänner och familjen :)
Det lär bli en del vinkvällar hos Fanny och mys med kusinen min och hennes dotter. Förhoppningsvis får jag mycket tider på jobbet också så jag kan göra min efterlängtade tatuering i Januari!
Ja vad mer kan jag säga.. Inget speciellt har hänt direkt. I fredags firades Toves födelsedag. Trevligt med fest, sen på Lördag firade vi min antagning till universitetet :D Kul det med. Fick fina örhängen av min kära storasyster, tack :)
Anyway.. ska väll packa lite nu..

Hej så länge alla Hbg:are, ses i januari!

Puusssss ;)

Hårt slit lönar sig!

Så jäkla gött! Yours truly har kommit in på sjuksköterskeprogrammet!!
Så i Januari blir jag en duktig student! Jippie!

RSS 2.0