Så här är det just nu:

Vaknat för en timme sen ca. Sitter i soffan och kollar olika sidor, allt utom facebook. Lite smått irriterad för att jag inte har några cigg två dagar kvar till lön.
Igår och i måndags var skumma dagar asså. Kände mig irriterad då med, rastlös, nästan lite ångestfylld.. Jobbiga känslor. Försökte komma underfund med varför men insåg snabbt att det bara gjorde saken värre så jag kollade på film och drack typ tusen koppar kaffe (kan vara en orsak till <3 klappningen iaf).
Alltså ingenting är egentligen nytt med mej men jag tror att eftersom jag bestämt mig för att umgås med mig själv, koppla av och så vidare, så reagerar jag på det här viset. Snart ska jag iallafall jobba, det känns bra. Få utlopp för lite energi och inte bara sitta och försöka koppla av.
Föressten så såg jag "get him to the greek" tror det var i måndags, den var bra! Absolut se värd fast liiiite för mycket sentimentala inslag. Annars en rolig komedi med grymma skådespelare..
http://www.imdb.com/title/tt1226229/
Nu kom cigg.. Ciao!! ;)

Det finns tydligen mer i livet än alkohol och Facebook :O

Japp, jag tog tag i det! Jag har lagt ner Facebook för en tid framöver. Jag vet inte hur länge det blir, men just nu känns det ganska skönt. Jag har nämligen varit en av dom många som sitter på Facebook konstant. Sitter jag inte vid datorn har jag alltid face uppe på mobilen. Ibland samtidigt om jag t.ex. spelar poker på Facebook på datorn, så kollar jag bilder på luren.. I know, tooooo much!
En annan anledning till pausen från denna enormt populära sida är att jag vill ta en paus från stressen, festen, människor, hetsen, ett tag. Hur ska jag förklara detta bättre.. hmm...?
Ja alltså jag tänkte ta ett steg tillbaka, försöka hitta lite andra lyckobringare i livet än helg och allt vad det innebär. Tänkte försöka följa med min kompis och klättra nån dag, kanske börja kolla upp utbildningar till nästa termin osv..
Jag börjar bli less på att vara ute jämt. Jag älskar att vara ute annars, träffa folk, skratta, dansa, dricka. Men inte när det blir för mycket. Inte när jag inte har några andra intressen. Så kul är det inte att jag jobbar fem dagar för att festa två and that´s it. Nä verkligen inte. På det sättet blir man tom för det betyder ingenting. Du utvecklas inte i baren.
Vad har detta att göra med Facebook nu undrar ni.. JO för jag är en väldigt svävande, obeslutsam person som ibland vänder kappan efter vinden (trist att erkänna men det är sanningen) och bryter väldigt ofta mot mina egna regler. Om någon då skickar ett evenemang på face om värsta festen, eller skriver på sin status, skriver till mej eller lägger upp bilder, då är det nog lätt att jag tappar fokus. För nu när jag säger att jag ska ta det lugnt så menar inte jag att jag ska följa med utan att dricka, eller kanske bara lite eller sådär. Nä jag ska ägna tid på mig själv, Daniel (älsklingen), mina nära vänner och familjen. Inge meningslöst snack med ytligt bekanta, spring fram och tillbaka m.m.
Tills jag känner mig som mig själv igen, och sprider glädje runt mig istället för gnäll, så är det me time!
För mig, inte för alla, så blir Facebook lite som en parallell värld. Måste ha koll på vad som händer, vilka som gör vad, vilka är tillsammans, vilka har gjort slut? Folk jag inte egentligen bryr mig om vet jag allt om och tycker typ att det är viktigt. Jag kan inte bättre förklara än att jag vill leva i den verkliga världen. Varken i dimman av alkohol eller sittandes vid en dator och fylla min hjärna med fakta om andra människor..
Fast jag ska absolut aktivera min sida sen igen, bara när det inte känns så viktigt längre =)
Så Kram på er alla! Jag återkommer med mina framsteg ;)

Val 2010

Hallå alla härliga! Idag är det val. Jag hoppas att alla vart och röstat. Själv var jag precis på vallokalen och la min röst på Vänstern och piratpartiet ;)
Jag har jobbat helg, så imorrn är jag ledig. Det innebär VALVAKAAAAAA hela natten (om jag orkar vara vaken) ! Men det ska bli spännande. Jag tror att antalet röster denna gång kommer vara fler än förra valomgången. För fyra år sen kändes det som att folk var mindre engagerade, fast det kanske beror på att jag då bodde i Helsingborg vilket är den minst engagerade staden ever! Alla är så jäkla nöjda där borta och vill varken rösta eller demonstrera. Ett litet sidospår där...
I vilket fall som.. förra valet röstade jag inte för min familj var tvungen att åka till Tunisien akut och missade valet, men detta år hade inget kunna stoppa mig. Som sagt tror jag att människor tagit tag i att rösta nu efter allt som hänt i Sverige. Landet blir råare, fler och fler hemska, grova brott, misshandel, mord m.m. Människor är desperata, samhället fungerar inte. Bostadslösheten, arbetslösheten, det delade Sverige med rasse jävlar på väg in i riksdagen! Och NEJ, alla har inte rätt till sin åsikt, NEJ jag skulle aldrig kunna acceptera en person som röstar på SD så NEEEJ ta inte ens diskussionen med mig för jag flippar!
Pga av allt detta borde vi rösta. Inte för att de Rödgröna kommer kunna få allt att fungera igen, men om rött vinner så tror jag att vi kommer komma närmre varandra igen. Ett socialistiskt parti kanske får de utstötta att åtminstone känna att vi jobbar för allas lika värde och att vi inte struntar i att dom sover på gatan medan vi gottar oss åt några hundra mer i skatt. Sen tycker jag inte att folk ska glida runt och softa med bidrag och gnälla för det är sjukt tröttsamt. Men dom som faktiskt gör sitt bästa och behöver stöd ska banne mig få det. De allra flesta har nån gång i livet arbetat och fyllt på våran pengakassa så det är väll klart att man ska få tillbaka om man behöver. Nä det kommer snackas politik ikväll/natt tills munnen blir torr, så jag slutar skriva om det här.
Jag hoppas verkligen att vi tar vårat ansvar idag! Få ihop Sverige igen, alla ska ses som Svenskar och vi bör ta hand om varandra. Patriotism är INTE Sverige demokraterna. Patriotism är att värna om sitt land och varandra!
Puss på er!

En super helg!

Nu är det söndag. Söndagar brukar i vanliga fall kännas ganska tradiga eftersom man ska upp och jobba dagen efter och en hel vecka kvar till helg. Den här söndagen känns inte alls så. Jag har haft en så grymt trevlig helg så jag längtar inte ens efter nästa. Sjukt nöjd. Fredagen bjöd på 30 års fest hos bästa Ana i kransen. Vi trängdes väll 25 pers på 29kvm men det spelade ingen roll alls. Vi fick t.o.m. plats att dansa. Jätte trevlig stämning och folk, bra musik och ingen hetts på att man ska ut som det annars lätt kan bli på hemmafester. Det var mycket lyckat, bra jobbat Ana!
Som tur var åkte jag hem i någorlunda tid eftersom hundarna behövde gå ut, för annars hade jag nog vart mer bakis än jag var. Det snurrade i skallen när jag vakna men det var bara att skaka av sig för lördagen bjöd också på skoj! Emma har flyttat så vi käkade middag i hennes nya lya, sen bar det av till premiären av Sthlm reggae club på Berns. Det var galet med folk men vi hade tur som fick komma in gratis och slapp stå i kö. Jag hatar att köa! Och det var ju så snorigt kallt igår också. Det var grym musik och vi dansade som galningar. Det enda var att tiden gick så fort!
Idag å andra sidan får man ju ta smällen. Jag är helt slut, bakis som en fjortonåring och har legat i soffan hela dagen. Det tänkte jag fortsätta med resten av kvällen med. Måste bara släpa mig ut och köpa en pizza så är det perfekt. Min älskling har varit i Hbg under helgen men är på väg hem nu med. Saknat han så det ska bli mysigt att få hem han igen. <3

RSS 2.0