Första tiden med Kingston

I fredags hämtade vi den lilla valpen. Han är världens sötaste. Det är dock inte den lättaste utmaningen att ta hand om en valp. Speciellt inte när man redan har en hund som är väldigt livlig. Dollan är ju en pinscher och dom har starka personligheter och är väldigt envisa, så bara hon är en hand full. Men det är endå mysigt. Just nu brottas dom små liven. Kingston har inte en chans mot Dolce. Hon är grymt snabb och smidig och han snubblar bara han vänder sig om :) Så klumpig och söt.
I natt var jag uppe i princip hela natten. Kingston gnällde och Dolce gick runt oroligt i rummet pga förändringarna. Kingston måste ju ut en gång i timmen ca, när han är vaken, vilket innebär en del nattliga promenader.
Han vill inte gå i koppel heller så han lägger sig ner på gräset när han tröttnat. Man ska ju absolut inte dra i kopplet så man måste stå och locka på honom och truga var och vartannat steg.
Men han blir duktigare och duktigare för varje dag! Nä nu ska jag återgå till att vakta bebisarna, dom börjar bli lite för busiga nu, vill gärna ha kvar möblerna :P

Kommentarer
Postat av: Teleterror

Du och dina hundar!



Vart kommer det sluta? Hur orkar du?

Jaja kör så det ryker och lycka till!

2009-09-29 @ 16:44:47
URL: http://teleterror.blogspot.com
Postat av: Jag

Hahah ja det kan man ju undra :) Det kommer nog gå bra :)

2009-09-30 @ 17:33:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0